fbpx
 
5 februari 2021
Naar het nieuwsoverzicht

DE VANDALEN zoekt voorzitter bestuur

Vanwege het vertrek van de huidige voorzitter zoekt DE VANDALEN een nieuwe bestuursvoorzitter voor vier vergaderingen per jaar. Word jij een VANDAAL? 

Door Joeri van Spijk

DE VANDALEN is een productiegezelschap gevestigd in Rotterdam. Het is onze missie om een divers publiek te verbinden met verhalen. Verhalen die je uitdagen en je blik openen voor wat je niet bent of kent. Per project kiezen we welke vorm het meest geschikt voor het verhaal: theater, film, podcast en alles daar tussenin.

De vaste vandalen zijn artistiek leider/maker Elène Zuidmeer en zakelijk leider/creatief producent Joeri van Spijk. Zij vormen de directie van een startende organisatie met grote ambities. De komende jaren willen we onze organisatie als productiegezelschap met een grote diversiteit aan projecten op de kaart zetten.

Het bestuur van DE VANDALEN heeft zichzelf tot taak gesteld om met een groot gevoel van betrokkenheid bij te dragen aan het realiseren van de missie van deze ambitieuze stichting. Professionaliteit en inclusiviteit zijn sleutelwoorden die daarbij gewaardeerd worden. Er wordt daarnaast veel waarde gehecht aan een prettige sfeer en samenwerking.

De voorzitter

De voorzitter die wij zoeken:

  • heeft een groot netwerk in de cultuursector;
  • wordt enthousiast van een startende, ambitieuze organisatie en voelt zich verbonden met de missie en visie van DE VANDALEN;
  • heeft interesse in nieuwe vormen om een publiek te bereiken en kan de directie uitdagen om buiten de gebaande paden te denken;
  • bevraagt de directie kritisch en constructief;
  • zit de vergaderingen daadwerkelijk voor.

DE VANDALEN onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en Inclusie. We streven naar een diverse en inclusieve samenstelling van het bestuur. Voor de vacature zoeken we iemand die zich in wil zetten om samen een inclusieve organisatie op te bouwen.

Leden van het bestuur doen hun werk onbezoldigd. De zittingstermijn is 4 jaar, met de mogelijkheid van een eenmalige verlenging voor 4 jaar.

Reageren?

Geïnteresseerd? Vragen over de functie? Neem dan contact op met Joeri van Spijk (zakelijk leider): 06 52897781 / joeri@devandalen.nl. Reageren kan uiterlijk tot 15 maart 2021.

Solliciteer!

Steun ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten. Je krijgt als eerste updates en achter-de-schermenverhalen.