fbpx
 

Samenwerken

Bij DE VANDALEN werken we heel graag samen. Dat zit in de kern van ons gezelschap. We zoeken altijd naar andere perspectieven, zijn op zoek naar verhalen over alles wat je niet kent of bent. Daarom heeft ons productiegezelschap een open en inclusieve structuur en zitten er naast vaste vandalen ook vrije vandalen in ons team. Ben jij klaar voor een samenwerking?

Samen met ons maken

Ben je maker, heb je een idee voor een project. Ben je geïnteresseerd in een inhoudelijke samenwerking? Dan zijn we benieuwd! Als productiegezelschap maken we projecten van meerdere makers, vast of vrij. De huidige vaste en vrije vandalen hebben een brede expertise in diverse disciplines en zijn klaar voor nieuwe ideeën, inzichten en uitdagingen. We produceren altijd vanuit de inhoud. De structuur van DE VANDALEN is open, wij geloven in veelheid en diversiteit. Je bent van harte welkom.

In alles wat we doen vertrekken we vanuit onze missie. Past jouw project daarbij? Neem dan vooral contact op met Joeri via joeri@devandalen.nl. Misschien vloeit er een vrije en langdurige toekomst uit.

Onze missie:

“DE VANDALEN verbindt een divers publiek met verhalen. Verhalen die je uitdagen en die je blik openen voor alles wat je niet bent of kent.”

In opdracht

DE VANDALEN maakt projecten op eigen initiatief én in opdracht. Heb je een goed idee? Dan kun je ons inhuren voor verhalende projecten, van podcast en video tot live-evenement en theater. Als het maar gaat om vertellen van verhalen. Dankzij onze vaste en vrije vandalen met een brede expertise en ons grote netwerk, kunnen we alles voor je regelen. Van idee tot concept tot uitwerking. Daarbij werken we graag nauw inhoudelijk met je samen.

We zeggen niet zomaar overal ja op. We vinden het namelijk belangrijk dat projecten past bij onze missie: gericht op een divers publiek, uitdagend en over alles wat je niet bent of kent.

Spreekt jou dat aan? Dan maken we graag kennis met je en bekijken we wat er mogelijk is! Neem contact op met Joeri via joeri@devandalen.nl.

Steun ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten. Je krijgt als eerste updates en achter-de-schermenverhalen.