fbpx
 

Toen wij de tijd hadden

Seizoen 2 aflevering 6

“En als een vader zich per ongeluk eventjes niet aan de regels houdt, ga je gelijk rammen?” Coronacongiërge Johan en de papa van Pepita zijn slaags geraakt en daar is rector Romana niet blij mee. Paul probeert dokter Demir te spreken, maar stuit op Jonathan, de zoon van assistente Jolanda. De zussen Sonja en Lauren maken een afspraak om gitaren te bouwen, want dat is “cool en rustgevend”. En Bilal… blijft binnen.

CREDITS

Naar een idee van Elène Zuidmeer, Joeri van Spijk & Rozanne de Bont Regie Elène Zuidmeer Scenario Elène Zuidmeer, Fenna van der Goot, Joep Vermolen Creatief Producent Joeri van Spijk Cast Malou Gorter (Lauren), Jacqueline Blom (Sonja), Peter Bolhuis (Paul), Anna Schoen (Jolanda), Kobe Copier (Jonathan), Tirza de Boer (rector Romana), Mads Wittermans (Johan), Jeroen De Man (Gerard), Kharim Amier (Bilal) Montage + beeldleiding Doron Tempert Art direction + graphics Miriam Koetsier Editassistentie Laura de Vries Montage toegift Jesse Loef Muziek + titelsong Enzo Coenen Publiciteit + productieleiding Bram de Ferrante Producent DE VANDALEN

Steun ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze projecten. Je krijgt als eerste updates en achter-de-schermenverhalen.